In.Con.Eq Hellas

Σεμινάρια παγωτού

Γαστρονομία παγωτού με το CUBo

Επίπεδο : B

Διάρκεια: 1,5 ώρες (χρόνος: 14 - 15:30)

Ημέρα έναρξης: 15 Φεβρουαρίου  2021

Γλώσσα: Αγγλική

Παγωτό και μίγματα με την  Maria Agnese Spagnuolo

Επίπεδο: B

Διάρκεια : 2 ώρες (χρόνος: 14 - 16)

Ημερομηνία Έναρξης: 09 Φεβρουάριος 2021

Γλώσσα: Αγγλική

Πώς να εξισορροπήσετε ένα Variegate για το παγωτό

Eπίπεδο: Β

Διάρκεια: 2 ώρες (χρόνος: 14 - 16)

Ημερομηνία έναρξης : 22 Ιανουαρίου 2021

Γλώσσα: Αγγλική

To παγωτό σε παγκόσμιο επίπεδο

Επίπεδο: Β

Διάρκεια : 2 ώρες (χρόνος: 14 - 16)

Ημερομηνία έναρξης : 26 Ιανουάριος 2021

Γλώσσα: Αγγλική

Βασικές τεχνικές ζαχαροπλαστικής με Masterchef

Eπίπεδο: B

Διάρκεια: 2 ώρες (χρόνος: 14 - 16)

Ημερομηνία έναρξης : 29 Ιανουάριος 2021

Γλώσσα: Αγγλική

Όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τα σάκχαρα,  για την παραγωγή παγωτού!

Επίπεδο : C

Διάρκεια: 2 ώρες (χρόνος: 14 - 16)

Ημερομηνία έναρξης : 03 Φεβρουαρίου 2021

Γλώσσα: Αγγλική

Gelateneo Athens-Elisa Volanti

Επίπεδο: 

Διάρκεια: 

Ημερομηνία έναρξης: 

Γλώσσα: Αγγλική

Gelateneo Athens-Maurizio Paci

Επίπεδο: 

Διάρκεια: 

Ημερομηνία έναρξης: 

Γλώσσα: Αγγλική

Gelateneo Athens-Casone Matteo

Επίπεδο: 

Διάρκεια: 

Ημερομηνία έναρξης: 

Γλώσσα: Αγγλική

Gelateneo Athens-Βαρδακαστάνης Ευγένιος

Επίπεδο: 

Διάρκεια: 

Ημερομηνία έναρξης: 

Γλώσσα: Ελληνική